Α.Σ. Αντισφαίριση και Ζωή - Tennislife Club

19.05.2016 - Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία το 2ο Play on Clay

Ολοκληρώθηκε το Σαββατοκύριακο το 2ο τουρνουά αντισφαίρισης Κεντρικής Ελλάδος Play on Clay που διοργάνωσε ο Αθλητικός Σύλλογος “Αντισφαίριση και Ζωή” στις εγκαταστάσεις του Tennislife Club στο Αθλητικό Κέντρο «Γ. Μητσιμπόνας».

193 συμμετέχοντες διαγωνίστηκαν σε 300 περίπου αγώνες μέσα σε 6 εβδομάδες αδιάλειπτων αναμετρήσεων για να φτάσουν τελικά οι 20 καλύτεροι παίκτες στους τελικούς των 7 κατηγοριών. Το τουρνούα χαρακτηρίστηκε από την άρτια διοργάνωση και την ομαλή και έγκαιρη διεξαγωγή των αγώνων. Οι τελικοί που έγιναν το Σαββατοκύριακο χαρακτηρίστηκαν από τένις υψηλού επιπέδου και δυνατές αναμετρήσεις σε όλες τις κατηγορίες με ανατροπές που καθήλωσαν και συνάρπασαν το πλήθος των παρευρισκόμενων θεατών και δικαίωσαν την παρουσία τους παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες του διημέρου.

Αναλυτικά οι νικητές για κάθε κατηγορία ήταν:
Clubbers Μικτά:
1η θέση: Γιάννης Παζάρας – Εύα Ζαγάρα
2η θέση: Γεωργής Αναστασίου – Βίκυ Κουκουλιαύκα

Clubbers Διπλά Γυναικών:
1η θέση: Μαρία Σαΐτη – Άντα Νάστα
2η θέση: Εύα Ζαγάρα – Αγνή Παπαδοπούλου

Clubbers Μονά Γυναικών:
1η θέση: Βάσω Γιαννούκα
2η θέση: Εύα Ζαγάρα

Clubbers Διπλά Ανδρών:
1η θέση: Κώστας Λάμπρου – Γιάννης Σωτήρης
2η θέση: Δημήτρης Κουραμάς – Δημήτρης Σιόρμπας

Clubbers Μονά Ανδρών 45+:
1η θέση: Κώστας Κουτσικόπουλος
2η θέση: Γιώργος Ράπτης

Clubber Μονά Ανδρών 25-45:
1η θέση: Δημήτρης Σιόρμπας
2η θέση: Παύλος Λυμπερόπουλος

Open Ανδρών:
1η θέση: Δημήτρης Πατσουράκος
2η θέση: Λέανδρος Μισδραχής

Υποδειγματική ήταν καθ’ όλη τη διάρκεια των αγώνων και η διαιτησία του κ. Ντίνου Καραμήτρου που βοήθησε αισθητά στην ομαλή διεξαγωγή τους.

Ο Αθλητικός Σύλλογος «Αντισφαίριση και Ζωή» και το Tennislife Club ευχαριστούν θερμά όλους του συμμετέχοντες που έλαβαν μέρος, τους θεατές που τίμησαν με την παρουσία τους, τους υποστηρικτές – χορηγούς των αγώνων (Loft Jeans, De-tox, Λογιστικό Γραφείο Καφφέ, Οπτικά Μαγρίζος, Ελαστικά Σιακαβέλης, Χωμ. Εργασίες Β. Σακκά, Καφέ Καθοδόν, Κατασκευαστική Εταιρία Γ. Ρουπακιά, Αγ. Κατάστημα Κασσάρου ) καθώς και τον χορηγό επικοινωνίας «Ελευθερία» Λάρισας με την βοήθεια των οποίων βελτιώθηκε αισθητά η παροχή υπηρεσιών προς τους αθλητές. 

Χορηγοί - Υποστηρικτές