Α.Σ. Αντισφαίριση και Ζωή - Tennislife Club

30.06.2016 - Η καλοκαιρινή περίοδος λειτουργίας στο Tennislife Club

Ύστερα από μια πολύ πετυχημένη και απολαυστική τενιστική χρονιά, οι ακαδημίες εκμάθησης τένις ολοκληρώθηκαν για φέτος για τον Αθλητικό Σύλλογο "Αντισφαίριση και Ζωή" στο Tennislife Club. Ευχαριστούμε θερμά όλους τους μαθητές, παιδιά και ενήλικες για τον αθλητικό ενθουσιασμό τους καθώς και τους προπονητές του Συλλόγου για το ζήλο που έδειξαν. Ευελπίστούμε η νέα χρονιά να είναι αντάξια και ακόμα καλύτερη της φετινής.

Οι νέες ακαδημίες εκμάθησης τένις θα ξεκινήσουν και πάλι από τις αρχές Σεπτέμβρη. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται το Tennislife Club από τις 22 Αυγούστου και μετά για να εγγραφούν ή να ενημερωθούν για τα νέα τμήματα.

Το Tennislife Club θα παραμείνει ανοιχτό για τους Clubbers και επισκέπτες μέχρι και την Παρασκευή 22 Ιουλίου 2016. Όσοι εγγραφούν σαν Clubbers τον Ιούλιο, λόγω της μιας εβδομάδας που θα είναι κλειστό το Club μέσα στο μήνα αυτό, θα έχουν τη δυνατότητα να αναπληρώσουν αυτό το διάστημα της συνδρομής τους την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου που θα ξανανοίξει το Club. Επίσης τον Ιούλιο το Club θα παραμένει κλειστό τα Σαββατοκύριακα. 

Η ημερομηνία επαναλειτουργίας του Tennislife μετά την καλοκαιρινή ανάπαυλα θα είναι η Δευτέρα 22 Αυγούστου 2016.

Σας περιμένουμε.

Χορηγοί - Υποστηρικτές