Α.Σ. Αντισφαίριση και Ζωή - Tennislife Club

27.04.2017 - Το Tennislife στηρίζει το Σύλλογο Καρκινοπαθών Λάρισας μέσω του τουρνουά Play on Clay III

Φέτος στα πλαίσια μιας συμβολικής κίνησης υποστήριξης ο Αθλητικός Σύλλογος Αντισφαίριση και Ζωή και το Tennislife Club αποφάσισαν να μην δώσουν δωρεάν αθλητικά μπλουζάκια στους συμμετέχοντες στο 3ο Τουρνουά Play on Clay και να διαθέσουν το ποσό στον Σύλλογο Καρκινοπαθών Λάρισας.

Στα 2 προηγούμενα τουρνουά Play on Clay που πραγματοποιήθηκαν, οι συμμετέχοντες αθλητές κατά το Sign In που έκαναν, λάμβαναν ως δώρο και ένα αθλητικό μπλουζάκι dry fit. Φέτος, το ποσό αυτό θα δοθεί για τις ανάγκες του Συλλόγου Καρκινοπαθών Λάρισας που όλα αυτά τα χρόνια προσφέρει σημαντικό έργο υποστήριξης και ενημέρωσης σε μεγάλο αριθμό ατόμων που βιώνουν την επάρατη νόσο ή φροντίζουν ανθρώπους που πάσχουν από αυτή.

Ευχαριστούμε θερμά τους αθλητές που μας τίμησαν φέτος με τη συμμετοχή τους στο τουρνουά και έδειξαν αναγνώριση στην κίνηση αυτή του Αθλητικού μας Σωματείου. Το ποσό θα δοθεί στο σωματείο την Κυριακή 14 Μαϊου 2017 κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων λήξης του τουρνουά όπου μέλος του συλλόγου θα παραλάβει το χρηματικό φάκελο και θα συμμετάσχει στις απονομές.

Επισυνάπτεται η επιστολή συνεργασίας με τον Σύλλογο Καρκινοπαθών Λάρισας.

Χορηγοί - Υποστηρικτές