Α.Σ. Αντισφαίριση και Ζωή - Tennislife Club

30.12.2017 - Ολοκληρώθηκε το 3o Club Championship

Ο Αθλητικός Σύλλογος "Αντισφαίριση και Ζωή" διοργάνωσε επιτυχώς για 3η συνεχόμενη χρονιά το διασυλλογικό τουρνουά Club Championship το οποίο διεξήχθει στις εγκαταστάσεις του Tennislife Club στο Αθλητικό Κέντρο Γ. Μητσιμπόνας.

6 ομάδες από διάφορες πόλεις τις Θεσσαλίας αναμετρήθηκαν σε αγώνες που παρουσίασαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον τους 2 μήνες που διήρκησε το τουρνουά.

Πρωταθλήτρια ομάδα για το 2017 αναδείχθηκε ο Όμιλος Αντισφαίρισης Μαγνησίας "Tennis House" συγνκεντρώνοντας 503 βαθμούς με τον Όμιλο Αντισφαίρισης Λάρισας να ακολουθεί στη δεύτερη θέση με 452 βαθμούς και το Elassona Club στην τρίτη θέση με 413 βαθμούς.

Την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2017 έγιναν και οι απονομές στους νικητές του κάθε ομίλου καθώς και στην πρωταθλήτρια ομάδα. Οι απονομές συνδιάστηκαν με παράλληλη φιλανθρωπική εκδήλωση που ως στόχο είχε να συγκεντρωθούν όσο το δυνατόν περισσότερα τρόφιμα, ρούχα, παιχνίδια και είδη πρώτης ανάγκης για το κοινωνικό παντωπολείο Λάρισας. Παρόν στις απονομές ήταν ο κ. Αναστασίου Μιχάλης, Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Πρόνοιας και Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Λάρισας. Ο κος Αναστασίου παρέλαβε για το Κοινωνικό Παντοπωλείο τα προϊόντα που συγκεντρώθηκαν απο φίλους και συμετέχοντες στο τουρνουά τόσο κατά τη διάρκεια των απονομών όσο και όλες τις προηγούμενες ημέρες, επισημαίνοντας την αναγκαιότητα στήριξης των ευπαθών κοινωνικών ομάδων στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε ως χώρα.

Ο Αθλητικός Σύλλογος «Αντισφαίριση και Ζωή» θέλει να ευχαριστήσει θερμά όλους όσους έλαβαν μέρος στο διασυλλογικό τουρνουά Club Championship αλλά και ιδιαιτέρως όλους όσους συνέφεραν στη συγκομιδή όλων των χρήσιμων αγαθών για το κοινωνικό παντοπωλείο Λάρισας, γεμίζοντας 2 μεγάλα καλάθια με προϊόντα και ρούχα.

Ευχόμαστε σε όλους μια υγιή, δημιουργική και ευτυχισμένη νέα χρονιά.

Χορηγοί - Υποστηρικτές